Hatchi


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 11 måander
Vikt: 30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Likasinnad, stabil hund.
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Busig och charmig
Om Hatchi:

Hatchi är en underbar ung kille som kan till en början vara försiktig och avståndstagande till nya människor men när han lärt känna dig är han väldigt framåt och närhetssökande. Ju tryggare han blir, desto busigare blir han.

Han är väldigt lyhörd och godismotiverad men också signalkänslig.

Hatchi tycker att hantering är jobbigt och visar det exempelvis genom att nafsa på borsten vid borstning och på halsbandet när det ska på. Hans nya ägare måste ha förståelse för detta och jobba med mjuka metoder. Om man till exempel ska ta halsbandet så får distrahera lite med godis och då går det jättebra.

Som den unghund han är, så kan han bita i lakan eller mattor, man får tänka ett steg före och se till så han är fysiskt och mentalt stimulerad. Ge saker han får bita och tugga på som exempelvis ett ben.

Han kan bli rädd på promenad för exempelvis ljud, barn, om man snubblar till och ”konstiga” saker. I vissa fall så går han fram och undersöker men han kan även reagera med flykt.

Hatchi är en underbar kille som har charmat oss alla här på Hundstallet. Han är gladlynt, humoristisk och ett riktigt busfrö.

Vi söker:

Hatchi söker dig som jobbar med mjuka metoder och har förståelse för att han är en unghund med allt vad det kan innebära. Han behöver någon som är lugn, trygg och som kan vägleda honom genom livet.

Utomhus är Hatchi till en början stark och dragig, framförallt med nya människor. Hans nya ägare måste därför ha styrkan att kunna hålla honom. Hatchi gillar att promenera i sällskap av andra hundar och får ofta busryck när han går med kompisar.

Han behöver dig som tar med honom på långa promenader i skogen och vill träna med sin hund. Han är en aktiv kille som behöver både mental och fysiskt träning för att må bra.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Aktuellt på Hundstallet

Månadens Kampanj

WPS test sv


Läs mer »

Månadens Kampanj

Rädda en hemlös hund i jul


Läs mer »

Månadens hund

Toby


Läs mer »

Evenemang

Hundstallets Julmarknad


Läs mer »

Månadens hund

Jessie


Läs mer »

Månadens Kampanj

En behjärtansvärd insats


Läs mer »

Nytt på Hundstallet

Vill du jobba hos oss?


Läs mer »

Evenemang

Agria hundpromenad 2021


Läs mer »
XX

Stöd oss.

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.