Otto


Ras: Grand danois (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 85 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Ca 55 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt med stor trygg tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Lekfull och närhetstörstande
Om Otto:

Otto är en 2 år gammal oregistrerad grand danois. Hans mamma heter Busan och tillsammans med henne och sina syskon har han tidigare varit på Hundstallet. Nu har Otto kommit tillbaka på grund av ändrade levnadsvillkor. Otto är en otroligt kärleksfull och närhetstörstande hund som det är svårt att motstå. Han är pigg, glad och lekfull, men blir lätt stressad i nya miljöer och kan göra utfall mot hundar och annat. Han är med sin storlek givetvis enormt stark. Otto tycker att kloklippning och annan hantering är lite jobbig och det behöver hans nya hem träna vidare på.

Vi söker:

Till Otto söker vi ett hundvant och lugnt lantligt hem. Det behöver finnas förståelse för Ottos lättstressade sida och styrka att hålla i när Otto drar i kopplet med full kraft. Otto vill ha långa härliga promenader och gärna en inhägnad trädgård där han kan springa och busa. Otto har svårt för små hundar men trivs enligt förra hemmet ofta med stora trygga vänliga tikar. Att bo som ensamhund och få allt mys och all uppmärksamhet själv skulle Otto också gilla. Har du plats för en riktigt stor fyrfota vän i ditt liv och i din säng så är det kanske dig Otto längtar efter?

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Aktuellt på Hundstallet

Månadens Kampanj

WPS test sv


Läs mer »

Månadens Kampanj

Rädda en hemlös hund i jul


Läs mer »

Månadens hund

Toby


Läs mer »

Evenemang

Hundstallets Julmarknad


Läs mer »

Månadens hund

Jessie


Läs mer »

Månadens Kampanj

En behjärtansvärd insats


Läs mer »

Nytt på Hundstallet

Vill du jobba hos oss?


Läs mer »

Evenemang

Agria hundpromenad 2021


Läs mer »
XX

Stöd oss.

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.