Bronco


Ras: Cane corso (med stamtavla)
Mankhöjd: Ca 60 cm
Ålder: 3 år
Vikt: Ca 36 kg, men behöver gå upp i vikt
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill helst bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Busig och kärleksfull
Om Bronco:

Fine Bronco är en 3 år gammal cane corso. Han stor och stark, men osäker i nya situationer och blir lätt rädd för olika saker. Bronco är väldigt mysig och kärleksfull med de han känner och han är full av energi och bus som behöver få utlopp. Kloklippning och annan hantering är jobbig för honom och han behöver stöd och förståelse där för att göra framsteg.

Cane corson är en vakthund och även om Bronco är trevlig med nya människor behöver man tänka på rasens egenskaper. I en miljö där han känner sig ordentligt hemma kan vaktegenskaperna växa fram.

Vi söker:

Till Bronco söker vi ett hundvant hem som förstår vad han behöver och som kan ge honom detta. Det behöver finnas kunskap och gärna erfarenhet av liknande hundar och hanteringsproblem. Broncos nya hem har minimalt med ensamtid för honom och delar hans intresse för att röra på sig och vara ute i naturen. Han skulle gärna ha en stor inhägnad trädgård som han kan vakta och en stor soffa som han kan mysa i med nya familjen. Bronco vill helst bo som ensamhund och vill inte heller bo med katt eller små barn. Han kan gå på gemensamma promenader med andra hundar och skulle kanske kunna ha någon hundkompis i framtiden, men då är det viktigt att hans hem är mycket hundkunnigt.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Aktuellt på Hundstallet

Månadens Kampanj

WPS test sv


Läs mer »

Månadens Kampanj

Rädda en hemlös hund i jul


Läs mer »

Månadens hund

Toby


Läs mer »

Evenemang

Hundstallets Julmarknad


Läs mer »

Månadens hund

Jessie


Läs mer »

Månadens Kampanj

En behjärtansvärd insats


Läs mer »

Nytt på Hundstallet

Vill du jobba hos oss?


Läs mer »

Evenemang

Agria hundpromenad 2021


Läs mer »
XX

Stöd oss.

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.