En gåva som lever vidare

Det blir allt vanligare att inkludera gåvor till välgörenhet i testamenten, men att skriva ett testamente kan ibland kännas svårt. Du kan skriva ditt testamente själv men det är både enklare och tryggare att använda färdiga mallar eller vända sig till jurist för att se till att testamentet blir korrekt och utan oklarheter. För Hundstallet är testamenterade gåvor mycket viktiga för vår verksamhet som gör det möjligt för oss att göra skillnad på lång sikt. Att ge en testamentsgåva är ett vackert och bestående sätt att hjälpa framtidens hemlösa och utsatta hundar.

Hundstallet och Lawly gör det enklare att upprätta ditt testamente

Hundstallet har ett samarbete med Lawly som erbjuder en tjänst som underlättar för dig som funderar på att skriva ditt testamente. Genom tjänsten nedan kan du, helt digitalt, upprätta ditt testamente, men du kan även boka in rådgivning med deras jurister om du önskar ha en mer personlig kontakt eller hjälp. Denna tjänst  ger dig också ett förmånligt pris för denna juridiska hjälp och Lawly kan även hjälpa dig med förvaringen av ditt testamente.

Så här gör du:

  • Svara på 12-20 enkla frågor för att få hjälp med att upprätta ett testamente.
  • Betala med swish eller kort.
  • Ladda ner ditt testamente

Funderar du på att testamentera en gåva till Hundstallet och vill ha mer information?

Du kan även beställa vår folder ”En liten skrift om testamenten” med mer information genom att fylla i formuläret här nedanför.

Har du övriga frågor kontakta oss gärna på testamentesgava@hundstallet.se eller via telefon 08-20 38 48.

Vi vill gärna säga tack!

Du behöver inte berätta för oss att du testamenterat en gåva till oss, men vill du delge att du valt att testamentera en gåva till oss så blir vi väldigt glada då vi gärna vill tacka dig! Kontakta oss gärna då på testamentesgava@hundstallet.se så vi får möjligheten att säga tack och berätta hur din gåva gör skillnad och bidrar till att ge fler hundar en andra chans!

Beställ folder

    Ja tack! Jag önskar beställa foldern "En liten skrift om testamenten".

    Namn*

    Adress*

    Postnummer*

    Ort*

    Epost*

    Telefon

    XX

    Stöd oss.

    Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.